The WWF is run at a local level by the following offices...
- WWF Global
- Adria
- Argentina
- Armenia
- AsiaPacific
- Australia
- Austria
- Azerbaijan
- Belgium
- Bhutan
- Bolivia
- Borneo
- Brazil
- Bulgaria
- Cambodia
- Cameroon
- Canada
- Caucasus
- Central African Republic
- Central America
- Chile
- China
- Colombia
- Croatia
- Democratic Republic of the Congo
- Denmark
- Ecuador
- European Policy Office
- Finland
© Angel Veza
Ейнджъл Веза
Ейнджъл Веза е старши мениджър Капитали, иновации и ангажираност в ReFED, където управлява Catalytic Grant Fund - нова инициатива, предназначена да намали рисковете и да усъвършенства решенията за намаляване разхищението на храна. Първоначално тя е работила в сферата на образованието, преподавайки на непривилегировани общности.
След като работи със студенти в продължение на седем години, Ейнджъл получава диплома от Френския кулинарен институт и работи в най-добрите ресторанти в Ню Йорк, включително Morimoto и Atera с две звезди Мишлен, както и в компании за хранителни услуги като Compass Group. През това време тя става свидетел на значителното количество храна, което се разхищава в тази индустрия, и решава да работи за решението на проблема. Поема роля Управление на веригата за доставки и стратегическо снабдяване с фокус върху намаляването на хранителните отпадъци в ресторант Manhatta, част от Union Square Hospitality Group на Дани Майер в Ню Йорк.